Министерството на отбраната на Руската федерация публикува в петък кадри

...
Министерството на отбраната на Руската федерация публикува в петък кадри
Коментари Харесай

Русия унищожи база за обучение на чуждестранни наемници в Украйна с комплекса „Искандер“

Министерството на защитата на Руската федерация разгласява в петък фрагменти от работата на комплекса " Искандер ". С помощта на оперативно-тактическия комплекс на въоръжените сили на РФ бе унищожена базата за образование на задгранични наемници в Украйна, означават от ведомството.

„ Руското министерство на защитата разгласява фрагменти от работата на екипажите на оперативно-тактическия комплекс „ Искандер “ по време на удар с точно оръжие по военната инфраструктура на Въоръжените сили на Украйна. Оперативно-тактическата ракетна система „ Искандер “ унищожи образователната база за задгранични наемници ", се споделя в изказване на военното ведомство.

На оповестените фрагменти се вижда, че стрелбата е осъществена с два типа ракети – балистични и крилати. Според Максим, началник на самоходната пускова установка, постройката е съвсем изцяло разрушена от балистична ракета. " Балистична ракета порази постройката, в която се намира задграничният легион и подготвителната база. Тъй като беше употребена фугасно проникваща бойна глава, постройката, дълга 60 метра, беше съвсем изцяло разрушена, и съперникът беше погубен ", сподели той.

Командирът на пусковата батарея Алексей посочи, че комплексите могат да употребяват както крилати, по този начин и балистични ракети. „ Задачата беше да се удари обекта с балистична ракета. Този артикул е съвсем невероятно да бъде погубен, той преодолява противоракетната защита на съперника, няма опълчване против него, защото скоростта на продуктите на последния стадий от полета е забележителен и към момента няма съвременни средства, които да спрат тази ракета “, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР