Министерството на отбраната на Руската федерация може да използва форума

...
Министерството на отбраната на Руската федерация може да използва форума
Коментари Харесай

ISW: Кремъл ще притиска африкански държави да се откажат от сътрудничество с ЧВК Вагнер

Министерството на защитата на Руската федерация може да употребява форума " Армия-2023 “, с цел да се опита да принуди редица страни да се откажат от съдействие с ЧВК " Вагнер “ и да популяризира частни военни компании, следени от военното ведомство в Москва. Това се споделя в последния отчет на основания във Вашингтон Институт за проучване на войната (ISW), написа, базирайки се на информация в РБК-Украйна.

По този метод съветското държавно управление заплашва да спре военно-техническата и материална поддръжка за някои африкански страни, в случай че тяхното управление продължи да употребява съществуващите връзки с " Вагнер “, се споделя още в разбора на ISW.

Според източници съветското министерство на защитата към този момент е отправило сходен ултиматум на управляващите на Буркина Фасо. Тези изказвания идват най-вече от източници, свързани с наемниците на " Вагнер “, само че те са в сходство с предходни оценки на ISW, съгласно които Кремъл се стреми да унищожи или преструктурира " Вагнер “ в интерес на ЧВК, следени от съветското Министерство на защитата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР