Министерството на отбраната на Обединеното кралство публикува снимка на украински

...
Министерството на отбраната на Обединеното кралство публикува снимка на украински
Коментари Харесай

Великобритания показа украинските пилоти, които са преминали основно обучение на F-16

Министерството на защитата на Обединеното кралство разгласява фотография на украински водачи, които са приключили главния курс за хвърчене на изтребители F-16 .

" Първите украински водачи, които минаха интензивно образование под управлението на инструктори от Кралските военновъздушни сили, приключиха своето образование " - се показва в известието на английското министерство в X.

По-рано беше обявено, че 10 украински водачи във Англия, са минали главно летателно и езиково образование и в този момент, преди да се научат да летят на изтребители, ще отидат на курсове за рационализиране, които се организират от военновъздушните сили на Франция .

Отбелязва се, че в този момент украинските водачи ще преминат към идващия стадий на образование във Франция.

В средата на февруари тази година литовският министър на защитата Арвидас Анушаускас съобщи, че Украйна ще може да има изтребители F-16 през юни .
 Нидерландия отпусна 150 млн. евро за въоръжение на украинските F-16
Нидерландия отпусна 150 млн. евро за въоръжение на украинските F-16

Подкрепа за бойната авиация на Киев

Както писа Forbes, изтребителите F-16 в Украйна ще би трябвало да преследват най-вече съветските носители на управляеми бомби, а това може да докара до огромни загуби на тези самолети незабавно след стартирането им в пердах.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР