Министерството на образованието, науката и технологичното развитие на Сърбия съобщи,

...
Министерството на образованието, науката и технологичното развитие на Сърбия съобщи,
Коментари Харесай

Съобщения за бомби в над 200 училища в Белград

Министерството на образованието, науката и софтуерното развиване на Сърбия заяви, че в сряда известията за поставеното взривно устройство, по настояща информация на белградската учебна администрация, са достигнали до имейл адресите на 148 съществени и 66 междинни учебни заведения в Белград, написа локалната „ Политика “.
 
„ По авансово открития ред оборудванията бяха евакуирани, а учениците ще бъдат върнати в образователните занятия, когато се откри, че е безвредно “. Екипите на Министерство на вътрешните работи са на терен и правят оглед на оборудванията “, се показва в известието.
 
От министерството допълват, че учебните заведения осведомят учениците и техните родители за метода на образуване на образователните занятия и връщане към директните часове посредством постоянни информационни канали.
 
По думите на Стойка Станкович, която работи като охранител, изчаква контрадиверсионен екип на Министерство на вътрешните работи, а до момента в който патрулите ревизират учебното заведение и детската градина, показва той, никой не се позволява вътре.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР