Министерството на обединението на Република Корея заяви в понеделник, че

...
Министерството на обединението на Република Корея заяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Властите в Южна Корея: Ким Чен-ун е избрал дъщеря си за наследник в управлението

Министерството на обединяването на Република Корея съобщи в понеделник, че последните известия от севернокорейските държавни медии може да демонстрират, че севернокорейският водач Ким Чен Ун е взел решение за негов правоприемник. Съдейки по формалните известия, това би трябвало да е дъщерята на водача - Ким Джу Е.

Корейската централна новинарска организация, съобщавайки за визитата на водача на страната в нова оранжерийна плантация покрай Пхенян, употребява редкия израз „ велики водачи “ във връзка с Ким Чен Ун и щерка му. Подобно отношение в формалните връзки е непокътнато единствено за водача на страната и висшите членове на комунистическата партия, отбелязва Министерството на обединяването на Корея. „ Възможността дъщерята да стане правоприемник, тя не може да бъде изключена поради протокола и езика, употребявани при споменаването й в държавните медии “, се споделя в изказване на министерството.

Фактът, че Ким Чен-ун все по-често се появява обществено с щерка си, беше маркиран от западни и корейски наблюдаващи при започване на предходната година. Дъщерята стартира постоянно да се появява с татко си на церемониални и военни събития през ноември 2022 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР