Министерството на икономиката и индустрията си чака парите от Лукойл

...
Министерството на икономиката и индустрията си чака парите от Лукойл
Коментари Харесай

Държавата си чака парите от Лукойл

Министерството на стопанската система и промишлеността си чака парите от Лукойл във фонд Сигурност на енергийната система. Това стана ясно по време на съвещанието на икономическата и енергийната комисия, която изслуша министъра на стопанската система Богдан Богданов, шефа на Агенция " Митници ", изпълнителния шеф на Националната организация за приходите и представители на Лукойл на тематика: " Прилагането на Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз ".

Оказва се, че компанията е внесла пари, само че по-малко от предстоящото. До 20-о число на месеца е датата на вноската, сподели Диан Червенкондев от фонд Сигурност на енергийната система. Изпратили са писмо на " Лукойл " да внесе вноската в оптимално къс период. Това обаче още не е станало, по думите му.

В края на януари са известени министъра на стопанската система и Национална агенция за приходите. " Лукойл "  обжалва. На 9 февруарикоето не удовлетворява настояванията на компанията. Тече 14-дневен период, в който Лукойл би трябвало да си внесе вноската. Ако това не стане, НАП се заема със събирането на вноската.

Очаквайте детайлности!
 Обновена
" Лукойл " внесъл 25 млн. лв. по-малко във Фонд " Сигурност на електроенергийната система "

Направените вноски са в размер на 45 милиона лв.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР