Министерството на финансите на САЩ ще проведе някои от най-големите

...
Министерството на финансите на САЩ ще проведе някои от най-големите
Коментари Харесай

Министерството на финансите на САЩ ще проведе най-големите досега търгове на облигации, за да запълни бюджетния дефицит

Министерството на финансите на Съединени американски щати ще организира някои от най-големите си дългови търгове през идващите три месеца в опит да запълни зеещия недостиг на федералния бюджет.

Министерството на финансите съобщи в сряда, че ще усили размера на аукционите при множеството падежи за идващите три месеца, като двугодишните и петгодишните аукциони ще доближат рекордни размери. Петгодишният аукцион през април за 70 милиарда $ ще бъде най-големият до момента за дълг с матуритет от две години или повече.

Съединени американски щати усилват заема си през последните няколко тримесечия, защото разликата сред държавните разноски и данъчните доходи се усили. Федералният недостиг възлизаше на $1,7 трилиона предходната година.

Въпреки това Министерството на финансите добави, че чака това да е последното нарастване на аукционите на по този начин наречените купони - както са известни дълготрайните облигации - за известно време. Съкровищните бонове, които имат падеж по-малък от две години, не оферират постоянни купо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР