Министерство на отбраната най-накрая намери цаката на модернизацията на армията.

...
Министерство на отбраната най-накрая намери цаката на модернизацията на армията.
Коментари Харесай

АБСУРДИТЕ НЯМАТ КРАЙ: Военното министерство си търси... археолог

Министерство на защитата най-сетне откри цаката на модернизацията на армията. Ще назначи археолог за държавен специалист, който да организира публичните поръчки, заяви някогашният народен представител и претендент за нов мандат Христо Гаджев, като разгласява и клише от въпросния конкурс. 

" Мога единствено да се чудя какво цели управлението на МО с търсените умения в история и археология Надявам се „ придобиването на вещево имущество “ да не е обвързвано с разкопки и оценка на историческа стойност.

По-интересно е, че в оповестения на идващия ден конкурс за по-ниската служба основен специалист в същата дирекция, сходно условие няма. Не е имало и в предишни състезания в годините обратно.

Още по-интересно е, че двата състезанието са оповестени по подвижност на държавни чиновници, т.е. да дойдат от друга администрация ", разкрива още Гаджев.

А съгласно него изводите били 2 - МО на служебника Димитър Стоянов подхваща нова политика по придобиване и поддръжка, в свъместна активност с фрагменти на Министерството на културната, Национален институт " Културно завещание ", музеи и прочие.

Както и че това е нагласен конкурс с предупреден победител.

Гаджев моли Стоянов да вземе ограничения и да го спре. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР