Министерство на младежта и спорта (ММС) организира Европейска седмица на

...
Министерство на младежта и спорта (ММС) организира Европейска седмица на
Коментари Харесай

Днес закриват Международния турнир по художествена гимнастика „Морски звезди“ във Варна

Министерство на младежта и спорта (ММС) провежда " Европейска седмица на спорта “ BE active " за пета поредна година, напомня Moreto.net.

Днес и на следващия ден в НСБ Спортпалас, ще се организира V Международен и Държавен шампионат по художествена гимнастика „ Морски звезди “ и Приз Меглена Михайлова, проведен от КХГ „ Грация “ Варна,с финансовата поддръжка на Община Варна, Министерство на младежта и спорта и всеотдайната помощ на родителите от клуба.

В надпреварата присъединяване ще вземат 300 състезателки в разнообразни категории Елит, А кат и Б кат.,различни възрастови групи – състезателки родени от 2014 до 1997 година както и в самостоятелната и ансамблова конкуренция.

За спортните клубове в страна надпреварата е първото след лятната почивка, с което стартира вторият спортен сезон до края на годината.

Днес присъединяване ще вземат всички деца, които се приготвят за към този момент одобрената от БФХГ Гимнастрада, която ще се организира в неделя. Те са на възраст от 3- годишни до 18г. по поръчките, които са направени.

Освен Приз Меглена Михайлова, ще бъде връчена премия за най – дребна състезателка и МИС Грация. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР