Министерският съвет одобри вътрешнокомпенсирана промяна на утвърдените разходи по области

...
Министерският съвет одобри вътрешнокомпенсирана промяна на утвърдените разходи по области
Коментари Харесай

Одобрена е вътрешнокомпесирана промяна по бюджета на Министерството на правосъдието

Министерският съвет утвърди вътрешнокомпенсирана смяна на одобрените разноски по области на политики и бюджетни стратегии по бюджета на Министерство на правораздаването за 2019 година, заяви пресслужбата на кабинета.

Промяната се постанова по отношение на финансово застраховане на към този момент направени промени в устройствените правилници на Министерството на правораздаването и Агенцията по вписванията. С тях се е нараснала числеността на личния състав в Инспектората по член 46 от Закона за администрацията към Министерството на правораздаването с 3-ма чиновници за сметка на понижения състав в Агенцията по вписванията със същия брой чиновници.

Целта е да се обезпечи административен потенциал за осъществяване на функционалните компетентности на Инспектората и да се извършват условията на Наредбата за структурата и минималната бройка на инспекторатите, реда и метода за реализиране на активността им и взаимоотношението със профилираните контролни органи. Необходимите средства за увеличението на разноските за личен състав в стратегия "Администрация " се обезпечават за сметка на понижение на разноските за

Персонал, планувани по "Политика в региона на правораздаването ", бюджетна стратегия "Регистри " и са в размер на 36 000 лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР