Министерският съвет на реши да удължи извънредната ситуация заради COVID-19

...
Министерският съвет на реши да удължи извънредната ситуация заради COVID-19
Коментари Харесай

Италия удължи извънредното положение заради COVID-19 до края на годината

Министерският съвет на реши да удължи изключителната обстановка поради COVID-19 до 31 декември. Това съобщи италианският министър на опазването на здравето Роберто Сперанца, представен от БГНЕС.

Министърът разгласи това на специфична конференция, откакто държавното управление утвърди декрет за нови ограничения за битка с епидемията от ковид. Документът вкарва показване на коронавирус документ при посещаване на закрити заведения за хранене и питейни заведения, музеи и кина, фитнес зали и басейни и културни събития.
 Италианските управляващи предизвестяват жителите си, че поемат риск при пътешестване в Гърция Италианските управляващи предизвестяват жителите си, че поемат риск при пътешестване в Гърция
Министерството на външните работи в Рим предизвести компания, провела пътешестване до Гърция за 400 млади италианци, че поема „ ри...

Извънредното състояние в Италия се удължава за четвърти път с решение на държавното управление. Първият декрет за въвеждането му в продължение на шест месеца за битка с разпространяването на ковид е признат от италианския съвет на министрите на 31 януари 2020 година след откриването на първите случаи на зараза.

При изключителна обстановка всички съществени решения, свързани с ограничението на разпространяването на ковид и превъзмогването на последствията от пандемията, се вземат навреме от италианското държавно управление без наложително утвърждение от Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР