Министърката на здравеопазването Асенa Сербезова може да се похвали със

...
Министърката на здравеопазването Асенa Сербезова може да се похвали със
Коментари Харесай

Здравната министърка има апартаменти в София и Варна 


Министърката на опазването на здравето Асенa Сербезова може да се похвали със забележително недвижимо имущество. Имотното си положение е заявило пред КПКОНПИ през 2019-а, когато към момента е изпълнителен шеф на Агенцията по медикаменти.

Асена има необятен апартамент в София с повърхност 115 квадрата. Половината от него е придобила през 2006 година, а втората половина 10 години по-късно. Общата цена е 132 хиляди лева, само че по всяка възможност сега пазарната му стойност е най-малко двойна.

Здравната министърка разполага с апартамент във Варна, който въпреки и дребен е на крачка от морето. Жилището в морската столица от 64 квадрата, тя е придобила през 2017 година на цена от102 681 лв..

През далечната 1999 година Сербезова е вложила в помещение за магазин в София разпрострян се на 20 квадрата. Тогава тя е закупила комерсиалния обект на цена 5400 лева

Асена Сербезова има и къща с двор в село Курново в Северозападна България. Цялата повърхност на парцела е 780 квадрата, а застроената част е едвам 60. Асена се снабдява с вилата на два пъти. Първата половина взема през 2009 година за 1585 лева, а втората за скромните 826 лева

Не е ясно какво е имотното положение на нейния четвърти мъж – богаташът Петър Сербезов. Това ще се разбере следващата година когато Сербезова подаде декларацията си като министър, написа „ Ретро “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР