Министърът от кабинета Пени Мордаунт е на трето място в

...
Министърът от кабинета Пени Мордаунт е на трето място в
Коментари Харесай

Кеми Баденок е избран за любим министър на годината на торите

Министърът от кабинета Пени Мордаунт е на трето място в изследването, защото най-хубавите тори се борят за позиция преди предстоящото проваляне на общите избори през 2024 година

Г-жа Баденок – която се показва като „ анти-събудилата ” тори, настояваща настойчиво по въпросите на културната война – завоюва 174 от 716 гласа, подадени в изследването на уеб страницата.

Въпреки че беше уволнена от министър на вътрешните работи в пламнала от несъгласия, госпожа Брейвърман остава любимец на дясната база на торите – вземайки 124 гласа.

Докато госпожа Баденок укрепи опита си в държавното управление, като разгласи търговски съглашения след Брекзит, настояването на госпожа Брейвърман за радикалните дейности върху дребните лодки остават най-хубавата й вяра да се хареса на хората.

Лидерът на Камарата на общините госпожа Мордаунт – за която също се счита, че желае да се издигне още веднъж, в случай че господин Сунак бъде заставен да напусне след провалянето на изборите – взе 85 гласа в изследване на елементарните хора.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР