Министърът на земеделието и храните Румен Порожанов Румен Порожанов е

...
Министърът на земеделието и храните Румен Порожанов Румен Порожанов е
Коментари Харесай

Защо все още качеството и цените на детските храни у нас са по-различни от тези в други страни от Европа?

Министърът на земеделието и храните Румен Порожанов Румен Порожанов е министър на земеделието, храните и горите. Роден е на... към профила разяснява разликите, които са установени по отношение на качеството и цената на детските храни, предлагани на българския и европейския пазар.

„ България поддържа мнението, че съществува явлението двойно качество. Проучването бе осъществено на два стадия “, съобщи Порожанов. Той осведоми, че всичките данни са предоставени на еврокомисарят, отговарящ за казуса. „ Лично Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила е заел позиция, че е нужна единна разпоредба за качеството на храните на всички пазари в Европа. Темата продължава. Тя не е затворена “, сподели още министърът.

Относно разликите в цените, Румен Порожанов съобщи, че всичко зависи от самите пазари и изрази вяра те да бъдат поправени.

Министърът разяснява открия в България яйчен меланж с фипронил в България. Той подсети, че в никакъв случай никой не е казвал, че страната ни не е застрашена от фипронил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР