Министърът на земеделието и храните Румен Порожанов подкрепи исканията на

...
Министърът на земеделието и храните Румен Порожанов подкрепи исканията на
Коментари Харесай

Министър Порожанов подкрепи исканията на земеделците

Министърът на земеделието и храните Румен Порожанов поддържа настояванията на земеделските производители да бъдат изключени от проектозакона за търговията на горивата.

По-рано денем представители на сектора се събраха на изключителна среща в Арбанаси, на която участва и министъра, с цел да обсъдят по-нататъшните си дейности, в случай че настояванията им не бъдат чути. По време на срещата представителите на земеделските кооперации и земеделския министър договориха да бъдат готови оферти, с които зърнопроизводителите да бъдат изключени от проектозакона.

От сектора приканиха още министър Румен Порожанов да провежда среща с премиера Бойко Борисов в понеделник, на която да бъдат показани направените оферти и обявиха, че остават протестна подготвеност.
Румен Порожанов - министърът на земеделието и храните: В диалогов режим сме с вносителя за подготовка на текстове, които да не натоварврват административно и финансово с непотребни регулации, непотребни разноски. Юридическото оформяне на тези претенции ще работим на следващия ден с юристите на министерството на земеделието, с юристите на националната асоциация на зърнопроизводителите и на другите асоциации, тъй че да създадем корекциите, с които да се избегнат тези регулации.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР