Министърът на здравеопазването д-р ще предаде на 11 центъра за

...
Министърът на здравеопазването д-р ще предаде на 11 центъра за
Коментари Харесай

18 нови линейки получи Спешна помощ

Министърът на опазването на здравето доктор ще съобщи на 11 центъра за незабавна здравна помощ 18 нови оборудвани коли за спешна помощ, оповестиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването. Те са закупени по план " Подкрепа за развиване на системата за незабавна здравна помощ ", финансиран по Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020.

Проектът е на стойност 163 897 815,62 лева Това са последните коли за спешна помощ, купени по подписаните контракти сред Министерството на здравеопазването и " София Франс Ауто " АД за доставка на санитарни коли за незабавна здравна помощ вид B и за интензивни медицински грижи вид C. С тази доставка общият брой коли за спешна помощ, обезпечени по линия на плана за прилагане от центровете за незабавна здравна помощ в страната, е 358, напомня.
 Трети неуспех за последните 42 коли за спешна помощ, ще загубим ли 9 млн. лв.? Трети неуспех за последните 42 коли за спешна помощ, ще загубим ли 9 млн. лв.?
Нов, трети подред неуспех на поръчката за доставка на последните 42 от общо 400 коли за спешна помощ. Общият бюджет за всички медицински транспортни измежду...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР