Министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков заяви, че

...
Министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков заяви, че
Коментари Харесай

Гавра! Порошенко премаза с ТИР Зеленски ВИДЕО

Министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков съобщи, че е належащо да се даде правна оценка на видеото, в което ТИР прегазва претендента за президент Владимир Зеленски. " Това е член 346... Това е опасност за общественик, публичен деятел или социална персона. Това е безобразно видео ", съобщи Аваков пред УНИАН, представено от Блиц.

„ По-нататък дейностите са следните: мисля, че доста скоро този видеозапис ще изчезне от мрежата, тъй като следователят към този момент е призовал администрацията на мрежата да го извади “, сподели Аваков.

Според министъра, наличието на видеото, оповестено на формалния канал на щаба на претендента за президент Петро Порошенко, демонстрира директно посягане върху Зеленски. " Това е образец за ликвидиране ", сподели Аваков.

" Мисля, че това е доста погрешно... Следователите смятат, че това е директна опасност, която попада в обсега на този член. По принцип, това е углавно закононарушение, наказуемо със задържане, отнемане от независимост, само че би трябвало да се даде и правна оценка на това видео и да се отстрани от мрежата ”, съобщи Аваков. Той заяви още, че са усилени и ограниченията за защита на Владимир Зеленски.

На 11 април от щаба на Зеленски оповестиха, че защитата на техният претендент може да бъде усилена след публикуването на провокационното видео в осведомителния канал " Европейското бъдеще на Украйна ", който е обвързван с Порошенко. От щаба на настоящия президент отхвърлят обвиняванията и отхвърлят да са свързани със основаването на скандалния клип.

Публикуваният видеоклипа, в който ТИР прегазва Зеленски, обаче към този момент е на мушката на Главното следствено ръководство на Националната полиция. То е разкрило наказателно произвеждане по член 346 от Наказателния кодекс на Украйна - опасност или насилието против държавна или социална персона, обобщава УНИАН.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР