Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин каза днес

...
Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин каза днес
Коментари Харесай

Сръбски министър: Не е добре чужденци да определят кои да са ни гостите

Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин сподели през днешния ден във връзка несъстоялото се посещаване на съветския външен министър Сергей Лавров в Белград, че не е добре чужденци да дефинират кои да бъдат гостите на Сърбия, заяви организация Танюг.

Никога не е добре чужденци да дефинират кои са ни гостите и кои са ни приятелите. Министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров десетилетия е зад нас, в сложни места е потвърдил, че е другар на Сърбия, а по какъв начин го потвърдиха тези, които попречиха на визитата му, сподели Вулин, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съседните на Сърбия страни - България, Република Северна Македония и Черна гора, не позволиха прехвръкване на самолета на съветския първи посланик, с който трябваше да дойде на посещаване в Белград на 6 юни.

Вулин посочи, че Сърбия е страна на всички свои жители и по тази причина в никакъв случай няма да е добре приятелите на страната да не идват.

По този метод той отговори на сръбската министърка на енергетиката Зорана Михайлович, която сподели нощес в изявление за Евронюз Сърбия, че е добре, че шефът на съветската дипломация не е посетил Белград.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР