Министърът на вътрешните работи на Косово Джелял Свечля съобщи, че

...
Министърът на вътрешните работи на Косово Джелял Свечля съобщи, че
Коментари Харесай

Убиецът на бременната в Косово сложи край на живота си пред очите на полицията

Министърът на вътрешните работи на Косово Джелял Свечля заяви, че килърът на бременната жена, който е и неин някогашен брачен партньор, се е самоубил в наличието на полицията, откакто чиновниците на реда съумели да открият местонахождението му, заяви вестник " Коха Диторе ".

35-годишната жена, бременна в деветия месец, беше убита в сряда вечерта от някогашния си брачен партньор в двора на гинекологичната клиника в косовската столица Прищина, напомня Българска телеграфна агенция.

Тя била разведена с мъжа си и при започване на септември ѝ е била издадена заповед за отбрана от домашно принуждение. Тази събота и неделя тя е била призната в гинекологичната клиника, защото се е очаквало да роди скоро първото си дете.

Убийството на бременната жена провокира голям брой реакции в Косово, като нощес в Прищина се организира митинг, на който беше поискано убийството на дами да се преглежда като национално изключително състояние, написа " Коха Диторе ".

Свечля сподели, че косовската полиция и полицейския инспекторат ще продължат да проверяват по случая с убийството на бременната жена и самоубийството на мъжа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР