Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри интересни детайли по

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри интересни детайли по
Коментари Харесай

Маринов с разкрития за работата по залавянето на Северин Красимиров

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри забавни елементи по оперативната работа и координацията за взаимна интервенция с немските управляващи по задържането на Северин Красимиров, който е съден за убийството на телевизионната водеща от Русе Виктория Маринова.
" Характерът на това закононарушение закупи интернационален отзив. След получване на по-конкретни данни за осъщественото закононарушение, на 9 октомври беше издадена европейска заповед за арест на обвинения за закононарушението, съобщи вътрешният министър по време на парламентарния надзор.
Той разкри, че на немските служби са били предоставени вероятни 3 адреса, където би могло се укрива лицето.
" Немските служби бяха известени за високата социална заплаха на търсеното лице, както и за опцията той да се укрие. Германските служби образуваха група за търсене на укриващото се лице, сподели още Маринов.
За залавянето му са употребявани специфични елементи на полицията и особено съоръжение.
" В действително време беше обменяна информиция с немските управляващи. Именно в такива случаи си проличава какво значи европейска система за сигурност. В рамките 9 - 10 часа беше извънредно дейна връзката с немските сътрудници.
Действията по задържането бяха планувани деликатно, тъй като имаше заплаха да извърши друго сходно закононарушение "
Незабавната реакция на всички звена довете до сполучливото задържане на причинителя. Оценката за работата на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Русе по този случай е отлична, заключи Младен Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР