Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов подчерта постигнатия от ръководството

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов подчерта постигнатия от ръководството
Коментари Харесай

Калин Стоянов с нареждания към служителите на МВР

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов акцентира постигнатия от управлението на Столична дирекция на вътрешните работи позитивен поврат в ефикасното противопоставяне на закононарушения , свързани с кражбите и грабежите, в това число и с незаконното лишаване на моторни транспортни средства.

Отбеляза и постигнатото положително взаимоотношение с прокуратурата и правосъдната система. Той акцентира, че Столичната дирекция на вътрешните работи е моторът на министерството и е една от най-натоварените структури в системата. Вътрешният министър обърна внимание на нуждата от усилване на работата по линия на икономическа полиция , на осъществяването на регулярни инспекции и надзор за притежанието на късо оръжие. Изведе и условието нито един сигнал за домашно принуждение да не бъде подценяван .

Отбеляза постигнатия позитивен растеж на събираемост на наложените санкции и напомни, че и през актуалната година главен приоритет за дирекцията остава битката с пътния травматизъм. В този смисъл следва да продължи контролът, реализиран от екипите на пътна полиция, които не би трябвало да не помнят, че за българския жител точно униформеният състав е лицето на полицията.

Изискването към държанието на униформените би трябвало да залегне при ежедневните инструктажи, провеждани във всяко едно от районните полицейски ръководства, както и при наложителното използване на прелюдия систематичен метод в образованието на чиновниците . Предстои целият еднообразен състав да бъде оборудван с боди камери, разяснява министър Стоянов и подсети, че опитите за манипулирането им са неприемливи.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев приветства регистрирания в Столична дирекция на вътрешните работи растеж в бързите производства . Той също акцентира, че държанието на униформените на терен рефлектира върху образуването на публично доверие, по тази причина е неприемливо отрицателно отношение към жителите . Основното обвързване на всеки чиновник е да пази и брани силата на закона.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР