Министърът на вътрешните работи и председател на Щаба за гражданска

...
Министърът на вътрешните работи и председател на Щаба за гражданска
Коментари Харесай

Хърватия спира от днес междуградския транспорт

Министърът на вътрешните работи и ръководител на Щаба за гражданска отбрана на Хърватия Давор Божинович разгласи нови ограничения срещу разпространяването на ковид, измежду които е прекъсването на междуградския превоз за рейсове, само че и за леки коли, и възбрана на напускането на местопребиваването, оповестява хърватският уебсайт Индекс.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1987
,,Днес е последният ден, когато може да се пътува с междуградския превоз и с частни коли, и по всевъзможен различен метод ", сподели Божинович, представен от Българска телеграфна агенция.

Силно земетресение разклати Хърватия, аргументи обилни материални вреди и провокира суматоха

Той прикани всички, които са отпътували от Загреб след земетресението, да се върнат, като особено те ще могат да го сторят през идващите няколко дни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1987  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР