Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас посети Ийгъл Пас, Тексас

...
Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас посети Ийгъл Пас, Тексас
Коментари Харесай

Майоркас обвинява Мексико и Конгреса за историческото нарастване на границите; призовава за повече финансиране и `реформа`

Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас посети Ийгъл Пас, Тексас в понеделник, с цел да разиска продължаващата рецесия на южната граница.

По време на конференция Майоркас призна, че има невиждани равнища на нелегално секване, които слагат „ голям стрес върху нашата разрушена имиграционна система [и] нашите уреди с непълен запас “.

Съединени американски щати Министърът на вътрешната сигурност на Министерството на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас организира конференция в гранична патрулна станция на Съединени американски щати на 08 януари 2024 година в Игъл Пас, Тексас. (Джон Мур/Гети изображения)

„ Нашата имиграционна система е остаряла и развалена и се нуждае от промени безусловно от десетилетия “, сподели Майоркас.

Той прикани Конгреса да обезпечи в допълнение финансиране за повече чиновници и съдии, които могат бързо да вземат решение молбите за леговище. Майоркас също по този начин упрекна за историческите скокове през декември неналичието на финансиране за Ими...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР