Министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто смята, че

...
Министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто смята, че
Коментари Харесай

Унгария: ЕС има лицемерно отношение по бежанската криза

Министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто счита, че Европейски Съюз би трябвало да позволи казуса с незаконната миграция за опазване на сигурността в Европа, оповестява ТАСС.

Брюксел има лицемерно отношение към мигрантския проблем, акцентира Сиярто. Позволихме на 1,5 милиона незаконни чужденци да влязат в Европа без никакъв надзор и контролиране, никой никого не ревизираше и ние не знаехме какви са тези хора, за какво са пристигнали, какви са проектите им, сподели още унгарският посланик.

Вече виждаме, че Европа се сблъска с най-сериозната терористична вълна, в този момент терористичните офанзиви се случват съвсем всеки месец, това просто е недопустимо, настоя първият посланик на Будапеща.

Сиярто посочи, че вместо да взема решение казуса, Европейска комисия взема на мушка Полша, Унгария, Чехия и централноевропейските страни, шантажира ги, заплашвайки ги с наказване.



Защо те не се занимават с действителни въпроси? Защото те не се безпокоят по какъв начин да се запази сигурността в Европа. Вместо това те демонстративно санкционират тези страни, които намерено приказват за заканите и провокациите, акцентира министър Сиярто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР