Министърът на външните работи и търговията на Унгария заяви във

...
Министърът на външните работи и търговията на Унгария заяви във
Коментари Харесай

Унгария не подкрепя газови и петролни санкции срещу Русия

Министърът на външните работи и търговията на Унгария съобщи във вторник, че Будапеща не поддържа глобите против съветския петрол и газ и няма да разреши пренос на оръжия за Украйна през нейна територия.

„ Не можем да принудим унгарския народ да заплати цената на тази война. Ето за какво ние не утвърждаваме наказания за нефт или природен газ против Русия “, сподели Петер Сиярто след взаимна конференция с турския външен министър Мевлют Чавушоглу в турската столица Анкара.

Той уточни, че някои страни разрешават през тяхна територия да се транспортират оръжия до Украйна, само че Унгария няма да го направи и добави, че Будапеща поддържа териториалната целокупност и суверенитета на Украйна.

По отношение на доставката на природен газ от Русия до Унгария, Сиярто сподели, че Турция има огромна роля като директна страна.

" Министърът (Чавушоглу) удостовери на нашата среща, че Турция ще продължи тази директна роля. Надяваме се, че този природен газ ще дойде през Турция без никакви проблеми ", сподели той.

Унгарският външен министър приветства напъните на Турция за мир и преустановяване на войната сред Русия и Украйна.

Стотици хиляди украински бежанци са потърсили леговище в Унгария.

Военния спор сред Русия и Украйна, който стартира на 24 февруари, докара до хиляди смъртни случаи, милиони разселени лица и необятен набор от наказания против Москва, по-специално от Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Това също по този начин подтиква бягството на световни компании от Русия, вариращи по браншове от технологии до автомобилостроене, енергетика, търговия на дребно и разнообразни други браншове.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР