Министърът на туризма присъства на откриването на туристическото изложение EMITT

...
Министърът на туризма присъства на откриването на туристическото изложение EMITT
Коментари Харесай

Зарица разработва турския пазар

Министърът на туризма участва на откриването на туристическото ревю EMITT в Истанбул

„ Потенциалът на турския пазар е голям, по тази причина би трябвало да намерим метод да го осъществяваме и да улесним достъпа на турски туристи у нас. Турските туристи са извънредно значими за България, а през декември отчетохме 22% растеж на турските туристи “, сподели министърът на туризма Зарица Динкова при откриването на интернационалното туристическо ревю East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition (EMITT).

Министър Динкова акцентира устрема на България да се наложи на турския пазар като водеща дестинация за СПА, здравния и балнео туризма. „ През декември организирахме обиколка за турски публицисти и инфлуенсъри, а техните писмени и видеоматериали имаха доста мощен отзив в турската общност. България и българският туристически отрасъл има какво да покажат “, акцентира министър Динкова.

Международното ревю EMITT се организира за 27-ми път, а с изключение на от министър Динкова страната ни е показана и от Ангел Чолаков – ексклузивен и пълномощен дипломат на България в Турция, Васил Вълчев – общоприет консул в Истанбул и проф. Мариела Модева – консултант на министъра на туризма.

България се популяризира на щанд с повърхност от над 100 кв. м., опциите за туризъм показват „ Албена “ АД, Win Travel, Замъкът „ Влюбен във вятъра “ в Равадиново, P Group и общините Кюстендил, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Банско и Хисаря.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР