Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с кмета

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с кмета
Коментари Харесай

Ангелкова проведе работна среща кмета на Несебър

Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с кмета на Община Несебър Николай Димитров.

Това оповестиха от пресслужбата на ведомството.

Тя заяви, че при инспекцията на морски плаж „ Слънчев бряг-север” са открити частни парцели до плажа – така наречен „ джобове “, където са ситуирани магазини и павилиони. Обектите обаче няма по какъв начин да бъдат съборени, тъй като са върху частна благосъстоятелност.

Кметът Димитров уточни, че ще бъде разпоредена инспекция. Той увери, че още една ще бъде направена през месец май преди началото на летния сезон.

Министър Ангелкова осведоми още, че на плаж „ Слънчев бряг-север” към този момент са отстранени 190 противозаконни обекта. Това лято ще бъдат неразрешени щендерите по тротоарите - няма да има разпиляна стока, тя ще бъде единствено в павилионите. Контролът на комерсиалните обекти ще бъде извънредно повишен, в инспекциите ще вземат участие и представители на Министерство на вътрешните работи, сподели министърът.

„ Слънчев бряг” е един от най-големите ни курорти, формиращ забележителна част от образа на летния туристически артикул. Трябва да се обединим и да намерим работещи решения, с цел да променим метода, по който наподобява, безапелационна бе министър Ангелкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР