Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на
Коментари Харесай

Николина Ангелкова откри български щанд на международно изложение

Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила откри българския щанд на интернационалното туристическо ревю за експерти "Интурмаркет ", оповестява пресслужбата на министерството на туризма.

Форумът се организира в интервала сред 10- 12 март в Москва за 13-а поредна година. България се показва на интернационалната борса с народен щанд на повърхност от 100 кв метра. Заедно с министерството на туризма съизложители са български общини и представители на бизнеса.

Основен фокус в представянето на страната са опциите за морски, културно-исторически и бланео-, СПА и уелнес туризъм. Това са най-търсените пътувания за съветските в България, означи министър Ангелкова. И добави, че за страната ни представянето на туристическата борса е извънредно значимо, тъй като Русия е измежду топ пазарите за задгранични визити.

Посетителите на националния щанд ще имат опция да опитат обичайни ястия, да видят присъщи занаяти и детайли от фолклора ни. Предвидена е дегустация на присъщи артикули от разложкия край.

Посетителите ще могат да опитат и качествени български виновност. Атрактивна група от с. Горно Драглище ще създава "Пушета " от прежда, ще пресъздава достоверни български традиции. По време на ревютата ще има осъществяване на български национални песни и танци.

Тази година дружно с България на "Интурмаркет " ще вземат участие над 1400 изложители от над 130 страни и всички съветски райони и национални туристически представителства. Очакват се над 74 хиляди гости.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР