Министърът на туризма Николина Ангелкова е на работно посещение в

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова е на работно посещение в
Коментари Харесай

България има щанд на най-голямото туристическо изложение в Берлин

Министърът на туризма Николина Ангелкова е на работно посещаване в Берлин. Днес тя ще открие българския щанд на интернационалната туристическа борса ITB Берлин. Това е най-голямото туристическо ревю, предопределено както за експерти, по този начин и за необятна аудитория и се провежда от 1966 година

Очаква се щанда на България да посетят кметът на Берлин Михаел Мюлер, Зураб Пололикашвили, общоприет секретар на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации, Глория Гевара, ръководител и основен изпълнителен шеф на Световния съвет за пътувания и туризъм, Майкъл Френцел, президент на Федералната асоциация на Германската туристическа промишленост, Томас Барис, парламентарен секретар на Федералното министерство на икономическо развиване и енергетиката и комисар по туризъм на федералното държавно управление.

Планирано е министър Ангелкова да беседва с Марк Окерстром, изпълнителен шеф на Експедия груп. Българският министър ще взе участие и в деветата министерска среща по плана „ По пътя на коприната “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР