Министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова назначи Надя

...
Министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова назначи Надя
Коментари Харесай

Пловдивски кадър сяда на шефското място в Агенцията за социално подпомагане

Министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова назначи Надя Танева за изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне (АСП).
Прочетете още
" Промяната е обвързвана с новата визия на управлението на Министерството на труда и обществената политика за дейно ръководство на АСП и реформиране на системата за обществено подкрепяне ", уведомиха от ведомството. 

Надя Танева има стабилен управнически опит в обществената сфера, насъбран по време на над 20-годишния ѝ професионален стаж в системата на обществените услуги и общественото подкрепяне. От 2010 година досега ръководи Дирекция „ Социално подкрепяне “ – Пловдив.

Преди това е общински консултант в община „ Пловдив “, където взе участие в комисиите по „ Здравеопазване и обществени действия “, „ Подпомагане на обществено слаби жители “, „ Младежта, децата и спорта “, „ Закрила на детето “. Била е член и на Обществения съвет за развиване на обществените услуги в града. От 2016 година е учител в Педагогическия факултет на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. В интервала 2002 – 2010 година заема длъжностите експерт „ обществен случай деца “ и заместник-управител на Център за настаняване от фамилен вид „ Детска къща “ – Пловдив.

Надя Танева има просветителна и научна степен „ лекар “ от Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Дисертационният ѝ труд е на тематика „ Социална интеграция и обществено подкрепяне на хората с увреждания “. Магистър е по специалностите „ Управление на социално-педагогическите действия с деца и юноши “, „ Училищна педагогика “ и „ Българска лингвистика и етнология “.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР