Mинистърът на транспорта на САЩ Пийт Бутигиг обвини за неотдавнашните

...
Mинистърът на транспорта на САЩ Пийт Бутигиг обвини за неотдавнашните
Коментари Харесай

Пийт Бутигиг: Системен срив е причина за отменените полети в САЩ

Mинистърът на превоза на Съединени американски щати Пийт Бутигиг упрекна за неотдавнашните всеобщи анулирани полети самолетната компания Southwest Airlines, наричайки ги " систематичен срив ".  

" Вече сме минали момента, в който можеха да кажат, че това е породено от метеорологичните условия ", сподели Бутигиг в изявление за " Ей Би Си Нюз ", написа БГНЕС.

" Не ме разбирайте неправилно, всичко това стартира с тази мощна стихия. Видяхме по какъв начин зимното време засегна страната и съществено наруши работата на всички самолетни компании ". 

Бутигиг съобщи, че процентът на анулираните полети е доста по-висок, когато става въпрос за Southwest Airlines. 

" Така че това, което демонстрира, е срив в системата (на Southwest) и те би трябвало да се уверят, че тези блокирани пасажери ще стигнат до мястото, където би трябвало да отидат ", сподели той. 

Според уеб страницата за следене на полети FlightAware от 22 декември насам Southwest е отменила повече от 15 000 полета, свързани със Съединени американски щати, в това число 2 509 полета, анулирани за четвъртък. 

Тъй като хиляди американци бяха блокирани на летищата, президентът Джо Байдън съобщи, че администрацията му ще държи самолетните компании виновни. 

" Хиляди полети в цялата страна бяха анулирани по време на празниците. Нашата администрация работи, с цел да подсигурява, че самолетните компании ще бъдат държани виновни ", написа той в Туитър. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР