Министърът на транспорта Георги Гвоздейков ще организира провеждането на изборите.

...
Министърът на транспорта Георги Гвоздейков ще организира провеждането на изборите.
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков организира изборите

Министърът на превоза Георги Гвоздейков ще провежда провеждането на изборите. Това се схваща от прессъобщение от пресцентъра на Министерски съвет за извършена среща сред служебния министър председател Димитър Главчев и транспортният министър Георги Гвоздейков.

Специално в прессъобщението не се показва, че Гвоздейков ще оглави така наречен щаб , само че се показва, че на него държавното управление е упълномощило " координацията по осъществяването на дейностите по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите ". До този миг практиката е била така наречен щаб за образуване на изборите да се оглавява или от финансовия министър, или от вътрешния министър. 

Припомняме, че предходната седмица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с провокативното предложение по провеждането на изборите, тъй като бил основател на " Продължаваме промяната " и бил тяхно партийно знаме. Предложението си Борисов направи в подтекста на опитите да изясни, че служебното държавното управление в действителност е на " Продължаваме промяната - Демократична България " точно тъй като част от техните министри са приели да останат такива и в служебното държавно управление на Главчев. Гвоздейков е точно от тези министри, като той бе и член на Политическа партия " Продължаваме промяната ", като с решението си се самоизключи от партията.
 Името на Гвоздейков - маркетинг трик преди кална бухалка
Името на Гвоздейков - маркетинг трик преди кална бухалка

Купеният избор ще бъде невиждан на тези избори, уверен е Кирил Петков

Министър-председателят Димитър Главчев е разискал през днешния ден дейностите по отношение на подготовката на изборите за Народно заседание и за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 година.

В прессъобщението се показва, че министър председателят Главчев е бил безапелационен, че държавното управление ще работи при прецизно съблюдаване на условията на изборното законодателство, с цел да подсигурява почтени и свободни избори.

Посочена е потребността от дейна връзка сред администрацията на Министерския съвет и министъра на превоза и известията и е очебийно, че всички действия ще бъдат следени на ежедневна база от отрасловите институции. Предстоят диалози по отношение на идния избор и с регионалните шефове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР