Министърът на спорта Красен Кралев призна, че не е останал

...
Министърът на спорта Красен Кралев призна, че не е останал
Коментари Харесай

Министър Кралев: Не мога да бъда доволен от Дерменджиев, селекцията му е спорна

Министърът на спорта Красен Кралев призна, че не е останал удовлетворен от работата на Георги Дерменджиев в националния ни тим. Той дефинира селекцията на експерта за противоречива и акцентира, че България има проблем с мениджърските ползи.

„ Футболът ни от много време се намира в нежелано положение. От 2004-а година не сме се класирали за огромно състезание. Това е най-големият интервал, в който България отсъства от огромни конгреси. Много дълъг развой, който демонстрира, че грешките са се допускали в доста дълъг интервал “, разяснява Кралев пред БТВ.

„ Ако приказваме за последната година, мисля, че това не е действителното положение на националния тим. Не мога да бъда удовлетворен от Георги Дерменджиев. Селекцията му е противоречива. Разбиранията му се разминават с тази на футболната общност “, добави той.

„ В младежкия народен тим има над 20 индивида, които са подготвени за мъжкия футбол. Щом дребна част от тях намират място в мъжкия тим, е показателно. Не съм склонен, че резултатите дават отговор на действителностите. По избора на състава се вижда, че има проблем с мениджърските ползи “, съобщи Кралев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР