Министърът на сигурността на Босна и Херцеговина Фахрудин Радонич не

...
Министърът на сигурността на Босна и Херцеговина Фахрудин Радонич не
Коментари Харесай

Руски военни специалисти не са пуснати да влязат в Босна и Херцеговина

Министърът на сигурността на Босна и Херцеговина Фахрудин Радонич не е разрешил на съветски военни експерти да влязат на територията на страната, където бяха поканени от управляващите на Босна и Херцеговина, с цел да дезинфекцират град Мостар, заяви ТАСС, базирайки се на пресслужбата на министерството.

Министърът на сигурността на Босна и Херцеговина не е дал позволение на гранична полиция да пропусне съветския военно-санитарен ескорт на границата сред Сърбия и Босна и Херцеговина. Руските експерти били поканени да дезинфекцират град Мостар от ръководителя на босненското председателство Драган Чович, предава Българска телеграфна агенция.

Радио Сараево заяви, че съветски филантропичен ескорт не е могъл да премине границата на Сърбия с Босна и Херцеговина. Преди това министерството на защитата на Руската федерация заяви, че част от съветските експерти, които в този момент оказват помощ в битката с ковид в Сърбия, ще бъдат трансферирани в Босна и Херцеговина. Планирано бе военните да проведат противоепидемични мероприятия за битка с коронавирусната зараза. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР