Министърът на регионалното развитие и благоустройството издаде днес разрешителното за

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството издаде днес разрешителното за
Коментари Харесай

Колежа в Пловдив получи разрешително за ползване

Министърът на районното развиване и благоустройството издаде през днешния ден разрешителното за използването на стадион " Христо Ботев " в Пловдив.

Това разгласи на брифинг кметът на града Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на. В 14 часа се чака специалисти на Лицензионната комисия към БФС да огледат Колежа и да разрешат на него да се играят публично мачове от българското състезание.

Зико благодари на водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че откликнал на настояването на  " жълто-черната " общественост и е обезпечил първата част от финансирането на спортния обект.

" Често работихме в сложна, а и на моменти враждебна среда. Нещата се случиха бързо, откакто стопираха оперативките с някои почитатели в изравен наоколо хотел ", сподели още кметът Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на. Той изрече своята благодарност към строителя Илиян Филипов за навременното и качественото довеждане докрай на Колежа.

" Няма да укривам, че това беше най-трудният обект, който съм изграждал. Благодаря на общината за съдействието ", сподели Филипов. Той увери, че стадиона ще бъде приключен на 100%  и ще получи лиценз за мачове от евротурнирите. Шефът на пловдивската полиция Васил Костадинов прикани почитателите да заемат в точния момент местата си за мача с " Левски " (Сф) на 29 април, с цел да няма скупчване на входове. Преди мача от 15,30  часа ще стартира концерт с присъединяване на Стефан Вълдобрев, Д2, отбор " Тракия ", а водещ ще бъде Део.

Прокуристът на " Ботев " (Пд) Асен Караславов благодари на общината и строителя за построяването на стадиона. Очаква се още през днешния ден да се пуснат в продажба билетите за дуела с " Левски ", предава " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР