Министърът на правосъдието Надежда Йорданова, заместник-министърът на правосъдието Борислав Ганчев

...
Министърът на правосъдието Надежда Йорданова, заместник-министърът на правосъдието Борислав Ганчев
Коментари Харесай

Министър Йорданова поздрави студентите от Софийския университет, спечелили състезанието по международен търговски арбитраж Willem C. Vis Arbitration Moot

Министърът на правораздаването Надежда Йорданова, заместник-министърът на правораздаването Борислав Ганчев и началникът на кабинета на министъра на правораздаването Лилия Симеонова поздравиха отбора на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ в състав: Йоана Вълова, София Лефтерова, Иван Иванов и Даяна Зашева, които постигнаха исторически триумф и завоюваха 29-то издание на най-голямото съревнование по интернационален търговски арбитраж Willem C. Vis Arbitration Moot.
 изображение
Подготовката на студентите бе извършена от гл.- ас. доктор Анастас Пунев, адв. Олег Темников, адв. Димитър Стоименов, адв. Елеонора Матеина и адв. Лия Харизанова.
 изображение
Министър Йорданова дефинира достижението на тима като златен орден от олимпийски игри. По думите й присъединяване в тези надпревари са извънредно потребни, тъй като построяват умения за отбраняване на правни тези.

Министърът изиска мнението на студентите по отношение на готвените промени в Наредбата за единните държавни условия за придобиване на висше обучение по специалността „ Право “ и професионална подготовка „ Юрист “. Те бяха единомислещи, че е извънредно време за промяна в юридическото обучение, като се заложи на практическата устременост.

В умозаключение Йорданова насърчи студентите да изберат България за бъдещата си професионална реализация и им пожела триумф.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР