Министърът на правосъдието консерватор Майк Фрийър обяви, че се оттегля

...
Министърът на правосъдието консерватор Майк Фрийър обяви, че се оттегля
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието на Обединеното кралство се оттегля след смъртни заплахи

Министърът на правораздаването реакционер Майк Фрийър разгласи, че се отдръпва като член на Народното събрание на идните общи избори след поредност от смъртни закани и скорошен палеж на неговия офис в изборния регион.

Лондонският народен представител сподели, че непрекъснатите закани за живота му и малтретиране са създали позицията му несъстоятелна. Фрийър твърди, че възгледите му за Израел и Близкия изток са го създали цел за корист.

Даунинг стрийт сподели, че министър председателят Риши Сунак е „ извънредно тъжен “ от решението на Фрийър да се отдръпна, като сподели, че заканите към него са „ не просто офанзива против него, а офанзива против английската народна власт “. p>

През декември предходната година офисът на Фрийър беше запален при тенденциозен палеж и преди този момент той беше приказвал, че носи прободна жилетка на публични места заради опасения за персоналната си сигурност.

„ Когато получавате непрекъсната поредност от произшествия, някои от които заплашват живота ви, идва миг, в който казвате, че е достат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР