Министърът на правосъдието Атанас Славов разговаря с българската общност във

...
Министърът на правосъдието Атанас Славов разговаря с българската общност във
Коментари Харесай

Министър Атанас Славов се срещна с българската общност във Вашингтон

Министърът на правораздаването Атанас Славов беседва с българската общественост във Вашингтон. В срещата участваха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева и зам.-министрите на защитата Атанас Запрянов и на нововъведенията Георги Ангелов, оповестиха от правосъдното министерство.

Те са част от българската делегация за Втората сесия на " Стратегическия разговор сред Република България и Съединени американски щати ", която ще се организира през днешния ден.

Членовете на държавното управление получиха цялостна поддръжка за активността си от началото на техния мандат. Нашите сънародници споделиха, че чувството за непоклатимост, което носи постоянното държавно управление, прави България благонадежден сътрудник, в това число за Съединени американски щати и пожелаха триумф на идните срещи.

Предстоящите през днешния ден полемики в Държавния департамент на Съединени американски щати са по тематиките: районни и световни въпроси; сигурност и отбрана; съдействие в стопанската система и енергетиката; битка с дезинформацията; безвизово пътешестване и господство на закона ще бъдат открити от госпожа Мария Габриел и господин Дерек Шолей, подсекретар и старши политически консултант на държавния секретар на Съединени американски щати.

Министърът на правораздаването Атанас Славов ще вземе присъединяване в панелите „ Просперитет, господство на закона и права на индивида “ и „ Борба с трафика на хора “. Очаква се в края на сесията да бъде подписан " Меморандум за съгласие сред България и Съединени американски щати " за противопоставяне на задграничното манипулиране на информация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР