Министърът на младежта и спорта Весела Лечева присъства на откриването

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева присъства на откриването
Коментари Харесай

Весела Лечева откри Световното първенство по скокове на батут в Арена София

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва на откриването на 36-ото Световно състезание по скокове на батут за мъже и дами, което се организира в „ Арена София “. Тя беше посетител на формалната гала дружно с президента на Световната федерация по гимнастика Моринари Ватанабе, кмета на София Йорданка Фандъкова и президента на българската федерация Стоян Димитров.

“Поздравявам Българска федерация по скокове на батут за напъните, вложени в развиването на този спорт и организирането на шампионата. Вярвам, че семейството на международното състезание ще донесе авторитет на България и ще способства за популяризирането на този атрактивен спорт у нас. Убедена съм, че надпреварите ще преминат на високо равнище и нашата страна ще покаже още веднъж, че е отличен хазаин.

Пожелавам на всички състезатели и треньори сполучливо показване, осъществяване на поставените цели и постигане на нови върхове в спорта “, сподели министър Весела Лечева.

380 състезатели от 45 страни вземат участие на Световното състезание в София, по време на което ще бъдат раздадени 15 комплекта медали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР