Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни
Коментари Харесай

Министър Лечева награди медалистите от европейските първенства по бокс и джудо

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни плакети състезатели по бокс и джудо за постигнатите триумфи на европейски шампионати.

За извоюваните оценки на Европейското състезание по бокс за дами в Будва, Черна гора бяха отличени Севда Асенова, която победи с купата при 48-килограмовите, сребърните медалистки Венелина Поптолева (кат. до 52 кг) и Светлана Каменова (кат. до 57 кг), както и Станимира Петрова (бронзов орден в кат. до 54 кг). Успехите на българските боксьорки подредиха националния ни отбор на третото място в отборното класиране на шампионата.

Министър Лечева награди и двамата ни медалисти от Европейското състезание по джудо до 23 година в Сараево, Босна и Херцеговина - първенеца при 73-килограмовите Марк Христов и бронзовия медалист в кат. до 81 кг Георги Граматиков.

" Поздравявам ви за постигнатите триумфи. Доказахте, че България има своите положителни школи в бокса и джудото. Благодаря на вашите треньори за напъните и отдадеността, както и на вашите ръководители, които се стараят да ви обезпечат най-хубавите условия. Бъдете горди от вашите достижения. Пожелавам ви триумф и в бъдещите надпревари ", сподели министър Лечева.

На церемонията в ММС бяха отличени и треньорите по бокс Ангел Ангелов, Петър Лесов и Борислав Георгиев, както и Ален Шмит - основен управител на националния тим по джудо.
 Покорителката на Еверест Силвия Аздреева стана почетен жител на Петрич
Покорителката на Еверест Силвия Аздреева стана почетен жител на Петрич

Тя бе отличена на специфична гала в родния си град
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР