Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати поздравителни адреси

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати поздравителни адреси
Коментари Харесай

Министър Весела Лечева поздрави медалистите от европейското първенство по борба

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати приветствени адреси до медалистите от Европейското състезание по битка в Загреб, Хърватия, оповестиха от министерството.

В свободния жанр нашите състезатели завоюваха три медала – два сребърни на Микяй Наим (кат. до 65 кг) и Рамазан Рамазанов (кат. до 70 кг) и бронзов на Георги Вангелов при 57-килограмовите.

„ Този триумф е реализиран в доста сериозна конкуренция на най-хубавите борци на континента и е доказателство за огромния Ви капацитет, както и за сериозната работа на треньорския щаб. Желая Ви доста здраве и триумфи на най-големите спортни конгреси “, написа министър Лечева в приветствения адрес до Микяй Наим.

„ На шампионата в Загреб, Хърватия демонстрирахте отлична форма и справедливо се качихте на почетната стълбичка. Успехът Ви е плод на неизменност, гений и висока класа. Пожелавам Ви и в бъдеще да отстоявате своите позиции и да достигате нови спортни върхове “, се споделя в поздравлението до Рамазан Рамазанов.

„ С достижението си зарадвахте всички фенове на спорта и затвърдихте мястото на родната битка измежду европейския хайлайф. Бъдете здрав и все по този начин твърдоглав и самоуверен по пътя към следващите върхове. Вярвам във Вашите бъдещи триумфи “, написа министър Лечева до Георги Вангелов.

Министър Лечева се надява битката да показа страната ни почтено и на Олимпийските игри в Париж следващата година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР