Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със
Коментари Харесай

Министър Кралев се срещна със състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира среща със състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова, с която разискаха проблема сред нея и Българската федерация по Кану-Каяк.

Министър Кралев пое ангажимент, че ще направи всичко допустимо Станилия да продължи по най-хубавия метод своята подготовка за Олимпийските игри в Токио и да получи плануваните за нея средства.

По време на срещата бе разисквано положението въз основата на Спортен Клуб по кану-каяк " Георги Демирев " - Русе. Клубът ще получи средства от Министерството на младежта и спорта за закупуването на нови канута.

През идната седмица спортният министър одобри покана за посещаване в Спортен Клуб по кану-каяк " Георги Демирев " - Русе, по време на което ще се запознае с изискванията, при които състезателите на клуба водят своята подготовка.

На срещата участваха и представители на Спортен Клуб по кану-каяк " Георги Демирев " - Русе. ръководителят на клуб " Георги Демирев " - Цвета Демирева, треньорът по кану-каяк Ева Пашева и състезателят Кристиан Душев.

По-късно Красен Кралев се срещна и с ръководителя на БФ по кану-каяк Николай Бухалов, с който разискаха развилата се обстановка и различията със състезателката Станилия Стаменова.
 Дамян Дамянов: Стаменова е
Дамян Дамянов: Стаменова е " Многострадалната Геновева " - единствено искания и нищо зад тях

" Мястото ѝ е във водата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР