Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е
Коментари Харесай

Красен Кралев разговаря с Мария Габриел

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във откри седмото издание на годишния Информационен ден на стратегия „ Еразъм+ спорт “ дружно с еврокомисаря по нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Събитието, което събра над 650 участници, се организира в Брюксел и е проведено от Европейската комисия, оповестиха от пресцентъра на ММС. “Новата стратегия би трябвало да продължи да поддържа спорта за всички, както и работата по нашите предпочитани области – положителното ръководство и битката с допинга и корупцията в спорта. Иновацията, която чакаме, е децентрализирането на някои от дейностите в глава „ Спорт “, като подвижностите за треньори и състезателен личен състав. Разбира се, новите действия и по-високите упоритости изискват по-силно финансиране. Ето за какво поздравявам апела на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова за доста увеличение на бюджета на програмата и се надявам тя да бъде призната и от финансовите министри на ЕС”, сподели Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Мария Габриел изясни коя е значимата част от европейската иновационна екосистема

Спортният министър изрази убеденост, че управлението на Хърватското председателство и новият Европейски парламент, дружно с българския еврокомисар, ще продължат договарянията по новата стратегия “Еразъм+, като в същото време ускоряват ролята на спорта. За интервала 2021-2027 година е препоръчано нарастване на бюджета за спорт и разширение на обсега за подкрепяне. Това ще даде още по-големи благоприятни условия, както за основаването на устойчиви политики, по този начин и за спортистите, треньорите, разнообразни организации и всички български жители.

Министър Кралев акцентира, че в България „ Еразъм+ “ е запазена марка за качество и уточни, че това е една от водещите знакови стратегии на Европейския съюз. ММС е бенефициент на програмата и през последните години редовно разпространява опциите по нея измежду спортните организации в България. В резултат на това през 2019 година страната ни е в топ 3 на държавите-членки на Европейски Съюз с максимален брой утвърдени спортни планове.

“Спортът за всички е в центъра на програмата, само че не можем да оставим професионалния спорт зад себе си. Ето за какво смятам, че Европейски Съюз и неговите държави-членки би трябвало да засилят напъните си в усилването на бранш “Спорт”, честността в спорта, спортните квалификации и компетенциите на треньорите, ролята на медиите в спорта. Водещ приоритет е и битката против допинга, която съставлява персонална идея за мен, като някогашен състезател, а в този момент и като представител на Европейския съюз в Управителния съвет на Световната антидопингова организация (WADA)”, добави Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Относно правенето на политики Кралев даде за образец инструмента „ партньорски образования “ (peer learning) за държавните управления. “Горди сме, че България към този момент беше хазаин на две образования, съфинансирани по стратегия „ Еразъм+ “. Те привлякоха специалисти, представляващи забележителен брой държавни управления, спортни и интернационалните организации”, уточни той.

Министър Кралев акцентира приноса на всеобщия спорт, неговата обществена и просветителна роля и смисъла му за младежите, които са бъдещето на Европа. Инициативата Европейската седмица на спорта #BeActive разпространява всеобщия спорт измежду подрастващите. “През 2019 за пета поредна година България взе участие в организацията на Европейската седмица на спорта. Внушителният състезателен панаир, който организирахме с поддръжката на „ Еразъм+ “ в най-голямата спортна зала в страната ни, бе посетен от хиляди възпитаници от 45 разнообразни училища”, добави още той.

Мария Габриел: Малките и междинни предприятия са гръбнакът на стопанската система

Форумът е най-голямото годишно събитие на Европейска комисия в бранш “Спорт”. В него вземат участие представители на спортното придвижване, неправителствения бранш, европейските и национални институции. В откриването присъединяване взе и евродепутатът от Италия Тициана Бегин. Преди форума министър Кралев организира работна среща с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, на която разискаха настоящи въпроси и идни начинания в секторите “Спорт” и “Младеж”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР