Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира ремонтните дейности

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира ремонтните дейности
Коментари Харесай

Кралев инспектира ремонта на игрището в Габрово

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира ремонтните действия на футболно игрище в Габрово. Кралев, кметът на града Таня Христова и шефът на " Общински спортни парцели " Росица Бакърджиева посетиха спортния комплекс " Христо Ботев ". Там се прави замяна на изкуствената тревна настилка на едно от помощните стадиони. Проектът е на стойност 238 763, 23 лева и е напълно финансиран от ММС за модернизиране на спортната база и привеждането й в сходство с националните и интернационалните стандарти.

Теренът, който е със общоприети размери, ще бъде затревен с най-голям клас настилка, утвърдена от ФИФА, която ще дойде от Италия. Ще бъдат инсталирани и нови футболни порти.

Игрището на състезателен комплекс " Христо Ботев " се употребява целогодишно за тренировки от отбора на Янтра Габрово, който през тази година се завърна измежду експертите. От идващия сезон локалният тим ще играе във Втора лига на България.

На него заниманията си организират и играчите от детско-юношеската школа. Игрището се употребява и за публични срещи при подрастващите, шампионати и разнообразни спортни прояви на локално и национално равнище.
Очаква се ремонтните действия да приключат при започване на месец юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР