Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев обсъди организацията на

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев обсъди организацията на
Коментари Харесай

Димитър Илиев, Стефан Цветков и Ави Перец обсъдиха организацията на Sofia Open

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев разиска организацията на Sofia Open с президента на Българската федерация по тенис /БФТ/ Стефан Цветков и президента на Израелската тенис асоциация Ави Перец, оповестиха от отрасловото ведомство. Това ще бъде осмото издание на шампионата, които е от сериите АТР 250

Перец даде висока оценка на БФТ, която единствено за броени дни съумя да се оправи с организацията на шампионата. Той трябваше да се организира в Тел Ави в, само че поради протичащото се в Ивицата Газа в резултат на осъществената на 7-и октомври тази година терористична офанзива на Хамас, семейството пое София.

Министър Илиев съобщи цялостна поддръжка и съпричастност с Държавата Израел и израелския народ. Илиев изрази вяра доста скоро войната да отстъпи на мира и обстановката в района да се възстановява.

Министърът на младежта и спорта също приветства напъните на управлението на родната централа за организирането на Sofia Open.

„ Българската аудитория заслужава шампионат от сходен сан и всички се радваме, че София одобри толкоз именити тенисисти. Вярвам, че нашите състезатели също ще се оправят почтено, а ние мощно ще ги приветстваме “ , безапелационен бе Илиев.

Среща в ММС. Снимка: ММС

Стефан Цветков насочи признателност към екипа на ММС за поддръжката за провеждането на Sofia Open, без която той нямаше да може да се състои.
На срещата участваха също заместник-министърът на младежта и спорта проф. Даниела Дашева, изпълнителните вицепрезиденти на ATP – Жофроа Бурбон и Миро Братоев, като и турнирният шеф на Sofia Open 2023 Орлин Станойчев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР