Министърът на културата и информационната политика на Украйна Александър Ткаченко

...
Министърът на културата и информационната политика на Украйна Александър Ткаченко
Коментари Харесай

Украински министър обвини Русия в кампания срещу ваксината н...



Министърът на културата и осведомителната политика на Украйна Александър Ткаченко упрекна Русия за проблемите с имунизацията AstraZeneca в Европа. Той е представен от РИА Новости, написа dariknews.bg.

Според Ткаченко Русия организира осведомителна акция против на AstraZeneca, което е " директен съперник " на съветската ваксина “Спутник V”.

„ Спутник “ " към момента не е утвърден за потребление в Европейския съюз. Кремъл, несъмнено, упрекна Съединени американски щати и техните сътрудници за всичките му проблеми. И незабавно по-късно внезапно се появява вълна от информация за хипотетичната заплаха от директния съперник на „ Спутник “ - имунизацията AstraZeneca. Много сходна на тактиката на изгорената земя - осведомително унищожете съперника на имунизацията, след което натиснете европейските политици, с цел да разрешат потреблението на „ Спутник “, написа Ткаченко в канала Telegram.

Министърът посочи, че доста деликатно ревизира от кои източници се появява информацията за псевдоопасността на имунизацията AstraZeneca и кой лобира за разпространяването на тези ужасни истории в европейските медии.

Кремъл към този момент отхвърли всички изказвания за присъединяване в дезинформация за имунизациите против COVID-19, заяви съветската РИА Новости.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР