Министърът на културата Атанас Атанасов рязко навакса отсъствието си от

...
Министърът на културата Атанас Атанасов рязко навакса отсъствието си от
Коментари Харесай

Филип Аврамов поздрави министъра на културата с пародиен скеч

Министърът на културата Атанас Атанасов внезапно навакса отсъствието си от обществената сцена, пускайки в петък вечер обществените мрежи видео селфи от министерския си кабинет.

Той се е снимал с телефона под нежните звуци на музика и очевидно се любюува освен на себе си и на кабинета си, само че даже и на гледката от прозореца към задния двор на министерството.

" Нямате визия какъв брой доста ме зарадвахте и какъв брой вяра и кураж ми дадохте ", споделя на публиката във Facebook министърът, който явно е решил да благодари с това селфи за честитките във връзка рождения му ден.

На 3 април Атанасов навърши 32 години.

" Знам, че ме няма от известно време тук. Имам доста да ви споделя и давам обещание, че доста скоро ще го направя. И ще продължа да го върша оттук насетне ", озадачиха думите му.

" Така че, скъпи другари, до скоро, благополучен петък, благополучен уикенд и ще се забележим ", приключва видео монологът, освен това с намигане за сбогом.

Видео селфито стана шлагер в обществената мрежа, като породи и въпроси от какво може да е подтиквано разнеженото въодушевление на министъра.



В отговор артистът Филип Аврамов пусна на стената си във Facebook своя прочит, също намигвайки на публиката.

" Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните артисти. И това не е смешка, з@щото съм прочут. Днес си направих селфи и видео, въодушевен от, с цел да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо ", написа комедийният актьор.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР