Министърът на извънредните ситуации на Русия Евгений Зиничев загина при

...
Министърът на извънредните ситуации на Русия Евгений Зиничев загина при
Коментари Харесай

Руският министър на извънредните ситуации загина, спасявайки човек

Министърът на изключителните обстановки на Русия Евгений Зиничев почина при случай по време на снимане на филм за обучение по гражданска отбрана в Арктика. Министерството заяви, че 55 -годишният Зиничев е умрял в Норилск, до момента в който се е опитвал да избави човек.

Ръководителят на съветската телевизия RT Маргарита Симонян съобщи, че оператор на малкия екран е паднал от канара по време на изявление. ``Зиничев и операторът бяха на ръба на канара. Операторът се подхлъзна и падна във водата ", сподели тя. ``Зиничев се втурна да избави индивида и умря, откакто се удари в стърчаща скала``. Операторът също е умрял.

Евгений Зиничев е министър на изключителните обстановки от 2018 година и години наред е бил основен член в звеното по сигурността на президента Владимир Путин. Руските медии споделят, че случаят е станал по време на снимането на образователен филм в региона на Красноярск по концепция на министерството. Безпрецедентното двудневно обучение е проведено от отдела на Зиничев. Според известия в медиите президентът Путин е разпоредил близо 6000 експерти да упражняват десетки евентуално изключителни обстановки в Арктика.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР