Министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще открие бизнес

...
Министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще открие бизнес
Коментари Харесай

Министър Пулев ще открие бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще открие бизнес и капиталов конгрес, проведен от Българската организация за вложения (БАИ) към МИР в Истанбул. Това оповестиха за Varna24.bg от пресцентъра на министерството. На събитието, което ще се организира на 26 януари (четвъртък) се чака да участват над 60 водещи турски компании от секторите автомобилостроене, машиностроене, опазване на здравето и туризъм.

Във форума присъединяване ще вземат още министърът на туризма Илин Димитров и на опазването на здравето Асен Меджидиев, кметове на български общини, представители на Индустриалните зони в страната ни и на българо-турската търговско-промишлена камара и турски вложители в България.  

Целта на събитието е задълбочаване на връзките с капиталовата общественост в Турция, както и да покаже положителни образци на турски компании, които към този момент са вложили сполучливо у нас.

По време на формалната си аудиенция в Турция на 27 януари (петък) министър Пулев ще организира и двустранни срещи с евентуални турски вложители, както и с представители на най-големите индустриални зони в Южната ни съседка.

Организирани са и двустранни срещи, на които ще бъдат разисквани опциите за съдействие сред България и Турция в секторите автомобилостроене, опазване на здравето, туризъм и балнеология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР