Министърът на икономиката Емил Караниколов откри в Ямбол първия в

...
Министърът на икономиката Емил Караниколов откри в Ямбол първия в
Коментари Харесай

Емил Караниколов откри в Ямбол информационен център на министерството

Министърът на стопанската система Емил Караниколов откри в Ямбол първия в страната информативен център на министерството. Този център ще бъде в помощ на бизнеса и на жителите. Подобни центрове ще бъдат открити във всички регионални градове, сподели още министър Караниколов.

 © Емил Караниколов / Българска телеграфна агенция
Министърът на стопанската система откри в Ямбол и информативен ден за разяснение на процедурата " Насърчаване на предприемачеството “ с бюджет 64 милиона лв.. От средствата могат да се възползват микро, дребни и междинни предприятия от разнообразни браншове, като единствено за ИТ бранша има ограничаване от 10% от общия бюджет. Облекчени са и част от процедурите по кандидатстване, заяви министър Караниколов.
Емил Караниколов, министър на стопанската система: Искаме да има непрекъснат разговор с жителите и бизнеса, да знаят какво стартираме като процедури по Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност “, какви артикули предлага Българската банка за развиване, там също скоро ще има извънредно забавни артикули, ориентирани към дребния и междинен бизнес и микропредприятията. Както и Българската организация за експортно обезпечаване, тъй като там се оферират извънредно положителни пакети, освен за износа, само че и за вътрешното ползване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР